7 Eylül 2010 Salı

Protel de Mobil Ödeme’yi Tercih Etti.

mobil-odeme.com, mobil ödeme sistemlerini günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline getirmek için çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.

Bu amaçla geliştirmiş olduğu iş ortaklığı modelleri ve yazılım geliştiriciler için hazırladığı alt yapısı ile entegre olduğu çözüm sayısını her geçen gün artıyor.

Türk konuk ağırlama sektörünün lideri Micros Fidelio ürünleri Türkiye distribütörü olan Protel de çözümlerinde Mobil Ödeme sistemini tercih ediyor.


MICROS artık "TurkcellMobilÖdeme" ile entegre! 

 MICROS ve Turkcell işbirliği ile geliştirilen entegrasyon sonucu artık, MICROS satış noktalarındaki ödemeler mobil olarak yapılabiliyor. “TurkcellMobilÖdeme” seçeneği firmalara kazançlı bir kapının anahtarını sunuyor.
Mobil Ödeme süreci MICROS kullanan işletmelerde şu şekilde gerçekleşiyor: Konuğunuz hesap tutarını mobil ödeme ile ödemek istediğinde, öncelikle MICROS ekranında ilgili mobil ödeme tipi seçilir ve müşterinin cep telefon numarası sisteme girilir. Giriş sonrasında onay için müşterinin cep telefonuna sms mesajı gelir. Onay mesajına evet cevabı verildiğinde ödeme gerçekleştirilmiş olur. Yapılan alışveriş tutarı faturalı hatlarda faturaya yansıtılırken, ön ödemeli hatlarda mevcut TL/Kr hesabından düşer.

Mobil ödeme diğer ödeme yöntemlerinden çok daha güvenlidir çünkü aboneler onay mesajı göndermeden işlem gerçekleşmez. Ayrıca mobil ödeme cüzdan ve bozuk para taşıma derdini ortadan kaldırır. Ödemeler hızlı ve sorunsuz gerçekleşir.

Siz de mobil ödeme ile cepten tahsilata başlayıp, harcama sıklığı yaratmak, rakiplerinizden farklılaşmak ve kazanç anahtarına sahip olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz: mobilodeme@protel.com.tr 

Neden Mobil Ödeme?
  • Mobil ödemeyi kullanmaya başlayarak kazanmaya da başlarsınız.
  • Mobil Ödeme tahsilat sürenizi kısaltır, tahsilatta yaptığınız işlemleri azaltır. Üstelik almış olduğunuz ödemelerin takibini de yapabilirsiniz.
  • Mobil Ödeme size çok değerli bir bilgiyi; müşteri veritabanını verir. Sizden alışveriş yapan son kullanıcıları veritabanınıza otomatik olarak kaydeder.
  • Ayrıca siz yeni bir ödeme tipi sunarak müşterinize ödeme kolaylığı da sağlamış olursunuz, teknolojiyi yakından takip eden firmalar arasında yerinizi alırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.