17 Eylül 2010 Cuma

devkontor.com Yepyeni Yüzü ve Zengin İçeriğiyle Yayında!

Ön ödemeli GSM hizmetlerinin yükselişi karşısında önemli bir ihtiyaca cevap bulan devkontor.com yepyeni yüzü ve dolu içeriğiyle yayında. 



Elektronik/sanal kredi yükleme ve kurumsal kredi yükleme çözümleri sunan devkontor.com zengin içeriği kullanımı kolay yapısıyla sizlerle.



devkontor.com, web üzerinden erişim sağlayarak abonenin ön ödemeli hesabına konuşma limiti (sanal kredi) aktarımını sağlayan bir yapıdır.



devkontor.com, GSM operatörlerinden aldığı konuşma kredilerinin web sitesi üzerinden bayilerinin cep telefonuna aktarılmasını sağlar. Hesaplarına kredi yüklenen bayiler de kendi alt bayilerine kredi aktarımını gerçekleştirir.



Zengin İçerik



Çözümlerimiz menüsü kapsamında Ana Dağıtıcı Modülleri, Bayi Modülleri ve Alt Bayi Modülleri başlıkları altından ulaşacağınız tam profesyonel çözümler şimdi çok daha güncel ve çok daha kapsamlı.



DevKontör Nasıl Çalışır? Neden DevKontör? Dev Kontör’ü Kimler Kullanır? Bayilik menülerinin yanı sıra Çözüm Geliştiriciler platformu altında sunulan DevKontör API’leri kolay entegrasyonu ve kullanımı ile çözüm ortaklarına eşsiz avantajlar sunuyor.



İster bilgisayarınızdan ister Iphone’nunuzdan takibe alın; devkontor.com ile kazanç kapısını aralayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.