23 Mart 2010 Salı

MOBILEPAX ALTYAPISIYLA Mobil Ödeme Dönemi

Günümüz pazar koşullarında; yeni iş fırsatları yaratabilmek, iş sonuçlarını iyileştirebilmek, süreçleri optimize etmek, verimlilik ve üretkenliği artırabilmek için sürekli bir değişim şart!
Mobilepax, Detay Telekom güvencesiyle yoğun rekabet koşullarının bu zorlu değişim sürecinde güçlü ve profesyonel çözümler sunmaktadır.

Mobil Ödeme Nedir?

Mobil ödeme, GSM abonelerinin Mobilepax altyapısını kullanarak web sitesi üzerinden cep telefonu aracılığıyla kolay ve güvenilir bir şekilde ödeme yapabilmesini sağlayan bir mobil tahsilat platformudur.
Mobil ödeme kullanan firmalar, alışveriş sırasında müşterilerinden sadece cep telefonu numarasını alarak tahsilatı gerçekleştirip satışı tamamlayabilirler.

  
Mobil Ödeme Neden Kullanılmalıdır?

Mobil ödeme servisleri, hem müşteriler, hem de üye iş yerleri için kolaylık sağlayan yeni tahsilat çözümüdür. Mobilepax entegrasyonu sayesinde alternatif bir tahsilat çözümü olan mobil ödemeyi kullanarak yenilikçi firma imajı kazanabilirsiniz.

Mobilepax’i Seçmek İçin Çok Sebebiniz Var!
  • Mobilepax, pazara sürekli olarak yenilikçi çözümler getirmektedir. Çözüm ortakları ile birlikte Mobil Ödeme endüstrisinin standartlarını belirler.
  • Mobilepax Türkiye MobilÖdeme Pazarında en fazla kullanıcıya ulaşmış MobilÖdeme Servis sağlayıcı firmadır.
  • Mobilepax, çözüm ortaklarına XML API, SOAP Product API ve Web Servisi altyapılarını sunmaktadır.
  • Mobilepax, mobil ödeme kullanımını hızlı bir şekilde en kolay ve güvenilir yoldan internet üzerinden e-ticaret yapan web sitelerine entegre edilmesine yardımcı olur.
  • Mobilepax, üye iş yerlerine ve iş ortaklarına sağladıklarıyla sektöründe tercih edilen kurumsal servisler arasında yer almaktadır.
 MOBILEPAX Aktivasyon Süreci Nasıl İşler?

Mobilepax aktivasyon sürecinde ilk adım BAŞVURU’dur.
Başvuru formu, üye iş yeri adayı tarafından doldurulur. Gelen başvuru talepleri Mobilepax admin arayüzünden Müşteri Destek Ekibi tarafından kontrol edilir. Gelen başvuru formuna istinaden Müşteri Destek Ekibi üye iş yeri adayı ile telefonda irtibata geçer.

Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra gelen adım SÖZLEŞME’dir.
Görüşme sonrasında üye iş yeri adayının e-posta adresine üye iş yeri kayıt formu ve Mobilepax üye iş yeri sözleşmesi gönderilir. Sözleşme beraberinde imza sirküsü, vergi levhası ve imza yetkilisi kimlik fotokopisi istenir. Üye iş yeri adayı tarafından doldurulan kayıt formu Müşteri Destek Ekibi’ne e-posta ile gelir.

Son adım AKTİVASYON’dur.
Müşteri Destek Ekibi, admin arayüzünden üye iş yeri girişini gerçekleştirir ve formları sisteme yükleyerek Turkcell onayına gönderir. Turkcell’den onay geldikten sonra hesap aktif edilir. Bayie, üye iş yeri adayı bilgileri e-posta ile gönderilerek, üye iş yeri adayının web servisinin bulunduğu URL bilgisini göndermesi istenir. Gelen, web servisinin bulunduğu URL bilgisi, Müşteri Destek Ekibi tarafından sisteme girilir ve aktivasyon sağlanır.



Mobilepax aktivasyon süreci tamamlandıktan sonra Mobil Ödeme dünyasının avantajlı dünyasına katılmış olursunuz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.