15 Şubat 2010 Pazartesi

İdeasoft da Mobilepax'i tercih eden firmalar arasına katıldı

Mobilepax, mobil ödeme sistemlerini günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline getirmek için çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.
Bu amaçla geliştirmiş olduğu iş ortaklığı modelleri ve yazılım geliştiriciler için hazırladığı alt yapısı ile entegre olduğu çözüm sayısını her geçen gün artırmaktadır.


Mobilepax standartlarını belirlediği hızlı, güvenli, entegrasyonu kolay, şeffaf altyapısı ile İdeasoft firması tarafından da tercih edilmiştir.
İdeasoft, tasarım, web tabanlı ve masaüstü yazılım çözümleri sunan, kısacası "İnternet Teknolojisi'nin Tüm Renkleri" ile sizlere hizmet vermeyi ilke edinmiş bir yazılım firmasıdır.
Sunmuş olduğu e-ticaret ve online mağazacılık çözümleri için mobil ödeme hizmetini Mobilepax ile entegre ederek sunmaya başlamıştır.
Bu işbirliği ile birlikte 1.500'den fazla online alışveriş sitesi mobil ödeme servisini verebilecektir. İdeasoft müşterileri servislerinin aktif olabilmesi için çözümlerinin içinden online başvuru yapabilirler veya 0 216 4440 554 no'lu destek hattını arayarak süreci başlatmak için gerekli olan bilgileri alabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.