9 Haziran 2010 Çarşamba

KAZANCIN YENİ ANAHTARI

Artık cep telefonu dışında hiçbir şeye ihtiyaç duyulmadan ve diğer tahsilat yöntemlerinde yaşanan sıkıntıların olmadığı yeni bir ödeme tipi var; Mobil Ödeme.

Mobil Ödeme firmalara kazançlı bir kapının anahtarını sunuyor. Firmalar teknolojiyi takip ediyor ve kazanıyor.

Mobil Ödeme, hem yüz yüze satış yapılan kanallarda hem de web veya telefon ile satış yapılan kanallarda kullanılıyor. Hangi sektör olursa olsun Mobil Ödeme sınır tanımıyor. Kuaförler, eczaneler, marketler, online satış siteleri, zücaciyeler, restoranlar, manavlar, su satış noktaları, kafeteryalar, internet kafeler, marketler, büfeler ve daha pek çok küçük-büyük satış yapan firmalar mobil ödeme  kullanıyor ve kazançlarını artırıyor.

Siz de Mobil Ödeme ile cepten tahsilata başlayıp, POS/ kredi kartı/gün sonu vb. sorunlarla karşılaşmamak, harcama sıklığı yaratmak, rakiplerinizden farklılaşmak ve kazanç anahtarına sahip olmak için başvurunuzu yapın ve kazanmaya başlayın. Hemen  TIKLAYIN!

 Mobil Ödeme Nedir?

Tek bir cep telefonunun yeterli olduğu bu yeni ödeme yönteminde herhangi bir ek ücret ödenmez. Abonelerin mobil ödemeyi başlatması için kayıt ve başvuruya gerek yoktur. Borcu bulunmayan tüm cep telefonları mobil ödemeye açıktır. Yapılan alışveriş tutarı faturalı hatlarda faturaya yansıtılır, ön ödemeli hatlarda mevcut TL/Kr hesabından düşer.

Mobil Ödeme diğer ödeme yöntemlerinden çok daha güvenlidir çünkü aboneler onay mesajı göndermeden işlem gerçekleşmez. Mobil ödeme cüzdan ve bozuk para taşıma derdini ortadan kaldırır. Ödemeler hızlı ve sorunsuz gerçekleşir.
DAHA FAZLASI İÇİN TIKLAYINIZ.


Ne Kazanırım?


Mobil Ödeme Üye İş Yeri olarak yani mobil ödemeyi kullanmaya başlayarak kazanmaya da başlarsınız. Mobil ödeme ile en yüksek satış oranına sahip servislere sahip olarak şirket kârınızı ve gelirlerinizi artırırsınız.

Mobil Ödeme Üye İş Yeri olmak tahsilat sürenizi kısaltır, tahsilatta yaptığınız işlemleri azaltır. Üstelik almış olduğunuz ödemelerin takibini de yapabilirsiniz.

Mobil Ödeme size çok değerli bir bilgiyi; müşteri veritabanını verir. Sizden alışveriş yapan son kullanıcıları veritabanınıza otomatik olarak kaydeder.

Ayrıca siz yeni bir ödeme tipi sunarak ödeme kolaylığı da sağlamış olur, ileri teknoloji kullanan firmalar arasında yerinizi alırsınız.
DAHA FAZLASI İÇİN TIKLAYINIZ.


Nasıl Katılırım?


HEMEN başvuru formu doldurarak hızlıca Mobil Ödeme Üye İş Yeri olabilirsiniz. Mobil Ödeme Üye İş Yeri olmak fiziki bir kurulum gerektirmez. Belgeleriniz onaylandığı an tahsilat gerçekleştirmeye başlarsınız. BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.