10 Nisan 2014 Perşembe

Vodafone’dan 4 Aşamalı Mobil Ödeme Programı



Vodafone Türkiye, tüketici alışkanlıklarını ve sektörü değiştirecek 4 aşamalı Mobil Ödeme Programı’nı açıkladı.

Sektöre yeni bir soluk getirmesi beklenen Mobil Ödeme programıyla ilgili açıklama yapan Vodafone, tüketicilere son teknolojinin mucizelerini sunmaya devam ediyor. Ödeme Sistemlerini 4 aşamada dijitalleştirecek Vodafone Türkiye program kapsamında; ödeme sistemlerine sosyal entegrasyon, kamera özelliği taşıyan tüm cihazları kapsayacak şekilde QR kod ile ödeme, banka bağımsız ödeme modeli sağlayacak ve Multinet firmasıyla da stratejik bir işbirliğine giderek yaygın bir ağ sunacak.





Sosyal Ağlara Entegre Cep Cüzdan Uygulaması

Vodafone Türkiye, tüketicinin sosyal ağlara olan ilgisini göz önünde bulundurarak mobil ödeme sistemlerinin yaygınlaşması için Cep Cüzdan uygulamasını sosyal medyaya entegre edecek. Alışverişe sosyal bir boyut katması planlanan programda, tüketiciler Vodafone Cep Cüzdan ile ödeme deneyimi yaşayacak. Yapılan alışverişlerin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılması durumunda indirim ve ücretsiz kupon gibi Mobil Sadakat servislerinin avantajlarından yararlanacaklar.

QR Kod ile Ödeme

Vodafone Cep Cüzdan uygulamasının getireceği diğer bir yenilik ise QR kod ile ödeme sistemi olacak. Tüketiciler telefonlarına herhangi bir uygulama indirmeden telefonda var olan kamera yardımı ile yararlanabilecekler.

Banka Bağımsız Ödeme

Tüketicilerin sadece cep telefonlarının kamerasını kullanarak yapabilecekleri QR kod ödeme sistemi ile bankadan bağımsız bir model yaratılması amaçlanıyor. Bu sayede sistem tüm bankaların müşterilerine hizmet verebilecek bir yapıda olacak.

Alışveriş Kültürü Değişecek!

Mobil ödeme sitemlerine yeni bir soluk getirecek olan Vodafone Cep Cüzdan tüketicilerin alışveriş alışkanlıkları değiştirerek perakende sektör üzerinde olumlu etkiler yaratması bekleniyor. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt; yenilikler getirecek Mobil Ödeme programının artılarından bahsederken; nakit paradan, kredi kartından, banka kartından, cüzdandan bağımsız bir hayat için Vodafone Cep Cüzdan servisi altındaki çözümlerin, hem bireylerin hem de ticari kurumların iş ve özel yaşam kalitesini çok ileriye taşıyacağını kaydetti.

Kaynak: www.vodafone.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.