19 Nisan 2013 Cuma

MÜŞTERİ KAZANMA ZAMANI



Hedef kitlenize zaman kaybetmeden ulaşarak yeni müşteri kazanmanız için sizlere Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sistemini sunuyoruz.

Satış Ortaklığı, yayıncı web sitesi üzerinden hedef kitleye ulaşarak müşteri kazanım esasına dayanan reklam uygulamalarıdır. Performans bazlı reklamcılık anlayışıyla gerçekleşen Satış Ortaklığı sayesinde garanti sonuçlar alırsınız çünkü ürün veya hizmetinizi duyurmak için teklifinizi ister satış, ister kayıt başına belirlersiniz. Ve sadece gerçekleşen hedefler için ödeme yaparsınız.

Satış Ortaklığı sisteminde 2 çeşit fiyatlandırma esastır. Bunlar;

Üye Başı (Cost per lead): Oluşturduğunuz reklam kampanyanızdan kazandığınız üye veya belirlediğiniz işlem sayısına göre fiyatlandırılırsınız.

Satış Başı (Cost per sale): Kampanyanızdan gelen satışlar için satış başı sabit bir fiyat belirleyebilir veya satış tutarından belirleyeceğiniz oranda komisyon verebilirsiniz.


Sunmuş olduğu tüm bu avantajlardan dolayı Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing), en güçlü ve etkin müşteri kazanma aracıdır. Ürün/hizmetinizi doğru araçla ve doğru kanalla iletmek ve müşteri kazanmak için hemen TIKLAYIN.


Mobilepax Müşteri Hizmetleriwww.mobilepax.com | 444 30 36  | destek@mobilepax.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.