14 Mayıs 2012 Pazartesi

MOBILEPAX, İŞ’TE ONLINE 2012 İSTANBUL KONFERANSI’NDAYDI

İş’te Online İstanbul 2012, “Dünyada normaller değişiyor, ticaret internet üzerinden şekilleniyor” mottosuyla 12 Mayıs 2012 tarihinde Doğuş Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Online yaşam stillerinden e-ticarete kadar pek çok güncel konunun konuşulduğu konferansta, Mobiltim Genel Müdürü Ozan Özgür Erdoğan, Katma Değerli Mobil Servisler ve E-Ticaret başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.


Firmaların, satışlarını artırmak için mevcut ve potansiyel müşterilerine mobil cihazlar üzerinden ulaşmalarının önemiyle açılış yapan Erdoğan, Mobil’in Önlenemez Yükselişi konusuna dikkat çekti. Mobil abone sayısının Türkiye nüfusuna oranı, akıllı telefonların bilgisayarlara göre satış oranındaki artış, mobil internet abone sayısının yükselişi ve mobil ödeme işlem hacmini istatistiki bilgilerle değerlendirdi.

Mobil dünyaya seslenmede VAS’ın (Value Added Service) e-Ticarette Kullanımı noktasını Hedef Kitle, Promosyon, Mesajın İletilmesi, Üyelik, Satın Alma, Teslimat ve Geri Bildirim başlıklarıyla detaylandıran Erdoğan, sunumun bitiminde katılımcıların sorularını yanıtladı.

Ayrıca, organizasyonda Destek Sponsoru olarak yer alan Mobilepax’in fuayedeki standında tüm ziyaretçiler karşılandı. Ziyaretçilerin tüm soruları uzman ekip tarafından cevaplandı ve katılımcılara etkinliğe özel broşürler sunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.