13 Şubat 2012 Pazartesi

Mobilepax’ten, Spor Kulüplerine Mobil Ödeme Çözümü!



Mobilepax, mobil ödeme sistemlerini günlük hayatın bir parçası haline getirmek için çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu amaç doğrultusunda geliştirdiği altyapı ile entegre olduğu çözüm sayısını her geçen gün artıyor. Mobilepax’in en yeni mobil ödeme çözümü, spor kulüplerine yönelik taraftar üyelik aidatı uygulaması.


Taraftarların tek bir SMS karşılığında spor kulüplerine üyelik aidatı ile destek olmalarını sağlayan bu uygulama ile taraftarlar takımlarına bir kez daha sahip çıkıyor. Üç operatör üzerinden hizmet veren ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan bu proje, sadece yurt içindeki taraftarlara hizmet vermekle kalmayıp yurt dışındaki taraftarların da katılımına olanak sağlıyor.

İlk Uygulama Hayata Geçti

Mobilepax’in altyapı sağlayıcı olduğu, spor kulüplerine yönelik mobil ödeme çözümünün ilk uygulaması Diyarbakırspor Kulübü tarafından hayata geçirildi. "Diyarbakırspor'a Sahip Çık" sloganı ile hayata geçirilen proje kapsamında Turkcell, Avea ve Vodafone operatörlerinden, "DBAKIRSPOR AİDAT" yazıp 8044'e gönderilen her SMS, kulübe 5 TL kazanç sağlıyor.

Siz de bu önemli servisten yararlanmak ve taraftarınızın spor kulübünüze sahip çıkmasını istiyorsanız, hemen 444 0 554 numaralı telefondan Mobilepax Müşteri Hizmetlerini arayın.

www.mobilepax.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.