15 Haziran 2011 Çarşamba

Mobilepax & Avea Mobil Ödeme ile Dünyaca Ünlü Angry Birds, iPhone Kılıflarında

Mobilepax altyapısıyla hizmet veren Avea Mobil Ödeme servisi cazip tekliflerle kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Mobil Ödeme sayesinde dünyaca ünlü Angry Birds oyunu temalı iPhone 4 kılıfları %40 indirimle kullanıcıların oluyor.


markacadde.com iş birliği ile gerçekleşen kampanyada kullanıcılar Angry Birds oyunu karakterlerinin yer aldığı iPhone 4 kılıflarına Mobilepax & Avea Mobil Ödeme servisi ile sadece 29,9 TL karşılığında sahip oluyorlar.

Sarı Kuş için sarikus, Kırmızı Kuş için kirmizikus, yeşil domuz için pigking yazıp, aralarında boşluk bırakarak ad, soyadı ve adresleri ile Mobilepax Mobil Ödeme servis numarası olan 8044’e gönderen tüm Avealılar, seçtikleri iPhone 4 kılıflarına, KDV ve kargo bedeli dahil %40 indirimle 29,9 TL’ye sahip olabiliyorlar.

Mobilepax Mobil Ödeme servisiyle yapılan alışverişlerin tutarı, faturasız Avea hatlarında TL bakiyesinden düşülürken, faturalı Avea hatlarında abonelerin faturasına yansıtılıyor.

Mobil Ödeme ile ilgili detaylı bilgi için http://www.mobilepax.com/ adresini ziyaret edebilir veya 444 0 554 numaralı telefondan Müşteri Hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.