26 Temmuz 2010 Pazartesi

Avea Mobil Ödeme, Mobilepax Altyapısıyla Kullanımda…

Mobilepax altyapısıyla hizmet veren mobil ödeme servisinden artık tüm Avea aboneleri yararlanabilecek.

Mobilepax altyapısı sayesinde Avea aboneleri Avea Mobil Ödeme Servisi’nin geçerli olduğu online mağazalardan satın aldıkları ürün, servis ve hizmetlerin bedelini GSM faturaları veya mevcut TL/Kr bakiyesi karşılığında ödeyebilecek.

Ek Ücret Yok…

Hizmetten yararlanmak isteyen kullanıcılar, herhangi bir kayıt veya işlem yapmadan Avea Mobil Ödeme Servisi ile ödeme yapabilecek. Kullanıcılar, Avea Mobil Ödeme logosunu gördükleri üye iş yerlerinde cep telefonlarını ödeme yapmak için kullanabilecek.

Mobilepax / Avea iş birliği sayesinde mobil ödeme ile alışveriş yapılan tüm noktalarda Avea aboneleri kolay, hızlı ve güvenli alışveriş yapıp, ödemelerini alternatif tahsilat kanalıyla gerçekleştirebilecek.

Ayrıntılı bilgi için: www.mobilepax.com adresini ziyaret ediniz…

6 Temmuz 2010 Salı

Mobildev Toplu Video ve Toplu WAP Push Servisleri Kullanımda!

Mobildev, Toplu Mesajlaşma Servisleri kapsamında kullanıcılarına bir yenilik daha sundu. Artık kullanıcılar Video ve WAP Push gönderimlerini “toplu” olarak gerçekleştirebilecekler.

Mobildev Toplu Video

Mobildev Toplu Video servisi sayesinde internete erişim olan her noktadan toplu video gönderimi gerçekleştirebilir, sınırını sizin belirleyeceğiniz müşterilerinize aynı anda ulaşabilirsiniz.

Toplu Video servisi ile promosyon, tanıtım veya reklamlar ile ilgili toplu video gönderimleri yapabilir, özel gün kutlamaları ile ilgili toplu video gönderimleri gerçekleştirebilirsiniz. Yeni çıkan ürünleriniz, kampanya ve fiyat hakkında bilgilendirme yapabilir, ürünlerinizin detaylarını müşterilerinizle paylaşabilir, farklı müşterilerinize farklı reklam veya tanıtımları gönderebilir ve videoların iletim raporlarını alabilirsiniz.

web.smsclient.net Sayfasında Toplu Video Kullanımı

web.smsclient.net sayfasından kendilerine ait kullanıcı adı ve bayi kodu ile giriş yapan kullanıcılar Toplu Video gönderimi için:

Video İşlemleri menüsünden Video GönderToplu Video ekranına ulaşabilecek ve video gönderilmek istenen tüm grupları bu ekranda listeleyip, seçebilecek. Sisteme kayıtlı video seçildikten sonra seçilmiş gruplara video gönderimi “toplu” olarak gerçekleştirilebilecek.


Mobildev Toplu WAP Push


Mobildev Toplu WAP Push gönderimi sayesinde “aktif” içeriklerinizi aynı anda binlerce müşterinize, ister hemen ister ileri bir tarih ve saatte gönderebilirsiniz.

WAP Push teknolojisi özel olarak kodlandırılmış bir SMS mesajı içinde WAP ( URL adresi ) adresine bağlantı içeren mesajların gönderilmesini mümkün kılmaktadır. Mobildev Toplu WAP Push gönderimi sayesinde WAP özeliği olan binlerce cep telefonuna hızlı, güvenli ve etkin gönderimler yapabilir; metinlerinize ekleyeceğiniz link sayesinde mesajlarınızı daha da etkin hale getirebilirsiniz.

web.smsclient.net Sayfasında Toplu WAP Push Kullanımı

Kullanıcılar Toplu Wap Push gönderimi için:

WAP Push İşlemleri menüsünden WAP Push Gönder ►Toplu WAP Push ekranına ulaşabilecek ve WAP Push (URL adresi) gönderilmek istenen tüm gruplar bu ekranda listeleyip, seçebilecek. Kullanıcılar mesaj penceresine yönlendirmek istedikleri web sayfasının linkini girdikten sonra konu metniyle birlikte gönderimi “toplu” olarak gerçekleştirebilecek.

Toplu WAP Push gönderiminde kullanıcılara sunulan bir diğer avantaj ise mesajların belirlenen ileri bir tarih ve saatte gönderilebilir olması.
Mobildev tarafından sunulan Toplu Video ve Toplu WAP Push servisleri sayesinde kullanıcılar video ve mesajlarını aynı anda istedikleri kadar gruba “toplu” olarak gönderebilecekler. Böylece kullanıcılar zamandan kazanarak etkin tanıtım faaliyetleri gerçekleştirebilecekler.

WAP Push Nedir?